Palvelut yksityisille


Tarjoamme monipuoliset kiinteistötekniikan palvelut yksityisille, olipa kyseessä uudisrakentaminen tai saneerauskohde. Työt toteutetaan toiveesi mukaan joko tuntitöinä tai urakkasopimuksena. Voit lähestyä meitä suoraan sivustolla olevan lomakkeen kautta, tai ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.
Asentajillamme on käytössä monipuolinen asennuskalusto jotta asennustyö kävisi tehokkaasti ja turvallisesti. Esimerkiksi kaikilla asentajillamme on henkilökohtaiset asennustarkastusmittarit ja meiltä saat tarkastuspöytäkirjan pienistäkin töistä.

Kiinteistöjen sähkötyöt
Kaikki kiinteistöjen sähkötyöt niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissakin. Sähkötöihin liittyen hoidamme kaiken aina tarvikehankinnoista käyttöönottotarkastuksiin.

Puhelin- ja Antennijärjestelmien asennukset
Suoritamme myös antennijärjestelmien sekä tarvittaessa puhelinjärjestelmien asennustyöt.

Hälytys ja valvontajärjestelmien asennukset
Kiinteistön sähkötöiden yhteydessä on hyvä huomioida myös nykyaikaisen kiinteistötekniikan, kuten palo- ja varashälytinjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatiojärjestelmien asentaminen. Asennukset suoritetaan asiakkaan suunnitelmien mukaisesti.

ATK- ja yleiskaapelointi
Yleiskaapeloinnin avulla pystyt toteuttamaan kiinteistöösi mm. puhelinyhteydet sekä lähiverkkoyhteydet, ja lukuisia muita tarpeita. Yleiskaapeloinnissa et ole sidoksissa vain yhden valmistajan tuotteisiin, vaan voit helposti valita halutut tuotteet usealta valmistajalta, ja suorittaa tarvittaessa laajennuksia myös muiden valmistajien tuotteilla.

Korjaus ja huolto -palvelut
Pitämällä kiinteistön sähköasennukset kunnossa parannat sekä turvallisuutta että käyttömukavuutta.
Kotitalouksille suunnatut korjaus- ja huoltotyöt sisältää mm:

  • Vikojen paikallistaminen ja korjaaminen
  • Viallisten tai rikkoontuneiden sähkökalusteiden ja johtimien uusiminen
  • Sähköjen modernisointi
  • Laajennukset olemassa oleviin sähköasennuksiin
 

Ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme eri valmistajien ilmalämpöpumppuja, sekä teemme ilmalämpöpumppujen ja pienten kylmiöiden huollot, tarkastukset ja korjaukset.